Event: Tussen 10 en 12

Voor het eerst stelt een Nederlandse speelfilm zijn officiële première open voor het publiek. Regisseur Peter Hoogendoorn en acteurs Raymond Thiry, Nasrdin Dchar, Cynthia Abma, Ko Zandvliet, Elise van ’t Laar en Olga Louzgina nodigen filmfans uit om op maandag 23 maart bij de officiële filmpremière van TUSSEN 10 EN 12 aanwezig te zijn. De première vindt plaats in het prachtige Theater Amsterdam. Na de filmvertoning is er een afterparty met DJ en optredens.

Peter Hoogendoorns debuutfilm TUSSEN 10 EN 12 ging in september 2014 in wereldpremière tijdens het prestigieuze Venice Days en is vertoond in het speciale programma Limelight van het Internationaal Film Festival Rotterdam in januari 2015. TUSSEN 10 EN 12 is vanaf donderdag 26 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

De filmmakers en acteurs nodigen alle filmfans uit om met hen het persmoment op de rode loper, de officiële filmpremière en de afterparty met DJ en band in aanwezigheid van de cast en crew mee te maken. Als special performance treedt de componist van de film, Bruno Ferro Xavier da Silva, op met zijn Rotterdamse band Doktor Schnitt. De DJ’s zijn de DiscTwins, bestaande uit Paul Everready en Sander Sanyi Stengeren.

Kaarten voor dit unieke première-event zijn verkrijgbaar bij de website van de film: www.tussen10en12.nl/premiere
De eerste kaarten voor de filmpremière zijn al verkocht. Regisseur Norbert ter Hall (A’DAM-E.V.A., &ME) en actrice en oprichtster van het filmplatform Cinetree Hanna Verboom, bestelden vandaag als eerste een premièreticket.