Foodies nu in de bioscoop

Op dinsdag 10 mei is FOODIES feestelijk in première gegaan in Pathé Tuschinski onder het toeziend oog van cast en crew. Vanaf donderdag 12 mei 2022 is de romantische komedie te zien in de Nederlandse bioscopen.

De 32-jarige Sam (Sanne Vogel) is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de gepassioneerde chef Marco (Sinan Eroglu) waar ze net voor gevallen is, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Zo komen niet alleen haar carrière en levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze gewoon zichzelf kan zijn.

Andere rollen zijn er voor Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Ilse Warringa, Roué Verveer, Loek Peters, Anneke Blok en Erik van Muiswinkel. De film wordt geregisseerd door Mannin de Wildt, die eerder succesvolle series als Rozengeur en Wodka Lime en Lotte heeft geregisseerd.

Muzikante en foodblogger Karsu zingt samen met Sinan Eroglu de titelsong van FOODIES. De titelsong heet ‘Zo Anders’ en is geproduceerd door Eric van Tijn. Bij de titelsong is ook een videoclip gelanceerd.