Opnames Rocco & Sjuul gestart

LIEFDE KENT GEEN LEEFTIJD: OPNAMES VAN DE SPEELFILM ROCCO & SJUUL VAN START

Sabri Saad El Hamus (OOGAPPELS, PLEIDOOI, LEVENSLIED) en Beppie Melissen (KAPSALON ROMY, GOOISCHE VROUWEN, FAMILIE KRUYS) zullen de hoofdrollen vertolken in de speelfilm ROCCO & SJUUL. De opnames van de film zijn afgelopen maandag gestart. Er wordt op verschillende locaties in Rotterdam, De Haag/Scheveningen, Noordwijk en Egmond aan Zee gedraaid.  Andere rollen zijn weggelegd voor Nazmiye Oral, Anniek Pheifer, Johanna Hagen en Mamoun Elyounoussi. Ook Jules Croiset en Ingeborg Elzevier zullen in de film te zien zijn.

ROCCO & SJUUL wordt geregisseerd door Anna van der Heide (DIRTY LINES, DE LIEFHEBBERS, MEESTER KIKKER), naar een scenario van Tamara Bos (KAPSALON ROMY, PAPADAG, ANNIE MG) en actrice/toneelschrijfster Esther Scheldwacht. De film wordt geproduceerd door Phanta Film (MI VIDA) en BosBros (KAPSALON ROMY) in coproductie met Omroep MAX, met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en het CoBO Fonds.

Paradiso Filmed Entertainment verzorgt de filmdistributie van ROCCO & SJUUL, die najaar 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.